Jobba hos oss

Cybersäkerhet i fokus tillsammans med engagerade kollegor


Framtidens samhälle är digitaliserat. Vi vill vara med och skapa ett säkert digitaliserat samhälle med vår kompetens inom cybersäkerhet. Vi stöder företag och organisationer som har höga krav på säkerhet och regulatorisk efterlevnad. Vill du vara med oss på vår resa i detta långsiktiga säkerhetsarbete?

Att arbeta på Seadot Cybersecurity

Vi är ett ungt expansivt företag och söker seniora konsulter inom cybersäkerhet, som vill vara med i etableringen i Norden och norra Europa. Företaget strävar efter att ha en stark kunskapskultur dit de allra duktigaste och mest ambitiösa söker sig för att utvecklas. Seadot Cybersecurity använder ömsesidig coachning och sparring som en självklar del av kunskapsdelningen i företaget. Genom att dela med oss av kunskap når vi hög kvalitet, utveckling av våra medarbetare och trivsel i företaget.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som trivs med och har lång erfarenhet av en rådgivande roll som konsult. Du vill gärna bidra till företagets utveckling, är duktig på att bygga relationer och förtroende hos kunder och medarbetare samt drivs av att leverera ditt bästa.

Just nu söker vi medarbetare inom

  • Informationssäkerhet
  • Säkerhetsarkitektur och IT-säkerhet
  • Compliance, risk, granskning och revision

Vi ser gärna att du har genomfört utredningar och granskningar inom något eller några av ovanstående områden. Du ska också ha arbetat med att ta fram beslutsunderlag, krav och riskanalyser. Du är van att jobba i projekt och grupp, redovisa resultat muntligt och skriftligt samt leda olika typer av arbetsgrupper. Du har stort kundfokus och har alltid kvalitet och kundens bästa i fokus. Du har goda kunskaper om informationsklassificering, riskhantering, kravhantering, förändringsarbete, verksamhetsanalys, kontinuitetsplanering samt strategiarbete.

Vi tror att du har:

  • Några års erfarenhet från arbete med informationssäkerhet eller IT-säkerhet
  • Relevanta certifieringar såsom CISSP, CISA, CISM, CRISC eller motsvarande
  • Bra kommunikationsförmåga på engelska och svenska.
  • En grundutbildning på högskolenivå inom IT, säkerhet eller annat relevant område.

Ansök redan idag!

Vill du ansöka eller har några frågor om oss – hör av dig till Peter Tornberg på peter@seadot.se eller 0703-040656, eller till Björn Sjöholm på bear@seadot.se eller 0705-220110.

Mer om Seadot Cybersecurity

Seadot Cybersecurity är ett entreprenörsdrivet bolag med fokus på effektiv säkerhet. Grundarna av bolaget har lång erfarenhet av såväl informationssäkerhet som IT-säkerhet.  Vi erbjuder tjänster till organisationer med höga krav på regulatorisk efterlevnad, compliance och säkerhet. Bolagets kunder har sin huvudsakliga verksamhet i Norden och norra Europa.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram